Om CASALICIOUS

Kender I det at man har det der hjørne i lejligheden som bare ikke vil makke ret. Man tilretter, ændrer og tilføjer nye køb, og lige lidt hjælper det. Den del af lejligheden bliver bare aldrig rigtig god!

Bloggen er startet både til inspiration til mig selv, men også i håb om gode indspark fra andre. Og så er jeg vanvittig vild med indretning, interiør og andet godt til hytten og livet!

Hvis du har noget på hjertet eller bare et lille fif eller andet i den stil, så er du mere end velkommen til at skrive mig en kommentar. Du kan også skrive til mig på casalicious@live.dk.

Glæder mig til at blogge med dig.

Velkommen til CASALICIOUS

Do you know that feeling of having a messy corner in your apartment, that never seems to agree with you. You change, you add, you buy new things, but with no succes. That part of your apartment just never really seems to work out right!

That’s why I’ve started this blog. For an inspiration to myself and hopefully inspiration from all of you. And then I’m crazy about decoration, interieur and other goodies for the hut and life!

If you have something to say of any kind, please don’t hesitate to write me a comment. You can also write to me be sending an email to casalicious@live.dk.

Looking forward to blogging with you.

Welcome to CASALICIOUS

Reklamer

9 responses to “Om CASALICIOUS

 1. Hej
  Der er bare for få gode indretningsblogs i Danmark. Glæder mig til at se hvad du finder frem af gode design/indretningsting.

 2. Hejsa og velkommen til
  Jeg håber at jeg kan hjælpe med lidt inspiration.
  God læselyst – og tak 😉

 3. Fin blog, jeg vil helt klart begynde at følge lidt med….

 4. Pingback: Konkurrence – Susanne Schjerning | Casalicious

 5. Michael Larsen

  Hej CASALICIOUS. Jeg søgte på sporvognstrappe og så fandt jeg et billede af den helt utrolig formidable sprovognstrappe ved siden af flyglet. Det var dog det smukkeste. Og jeg må tillade mig at spørge om hvor mon at man kan finde en mage til. Jeg er helt solgt og iøvrigt i gang med at bygge ovenpå mit hjem så jeg er på udkig.
  Bedste hilsner
  Michael

  • Hej Michael og velkommen til
   Jeg kan godt forstå at du er blevet forelsket – den er meget smuk!
   Desværre har jeg ingen andelse hvor du kan købe sådan en, men jeg vil foreslå dig at tage kontakt til Gitte Brandt, som er ejer og køber af den trappe du allerede har kig på. Jeg er ret sikker på at hun gerne vil fortælle hvor hun har fundes sin. Det vil dog ikke undre mig hvis hun har fundet den i Frankrig eller lign. Du kan finde et link til hendes hjemmesiden her
   God fornøjelse med jagten.
   Mange hilsner
   Marina

 6. Hej Marina
  Rigtig fin blog du har, med masser af gode ideer.
  Meget kreativ side du har…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s