Vi er stukket af…..

…. til Skagen og nyder livet i sommerhuset. Fik rent faktisk en blunder i solen i dag – DEJLIGT! Og tænk engang – jeg har i dag købt det første (i år) til min julepyntsamling…. hmmmm…. ja, jeg er sgu’ nok lidt tosset. Og jeg skal nok vente med at vise hvad det er indtil vi rent faktisk kan begynde at lugte jul.
Men jeg faldt lige over denne sjove gadget til bl.a. iPhones – POP Phone handset fra Native Union…. Synes faktisk den er rigtig fin. Men jeg har også altid været ret så vild med gamle telefoner. Rent faktisk så skilte jeg mig først af med en rigtig retro en af slagsen sidste sommer på et loppemarked. Snøft – det var lidt trist…. Nå, men nu kan jeg næsten få den igen. I kan købe den hos casanovafurniture til DKK 299. Er det noget for dig?

We have eloped to Skagen (top of DK) and are enjoying the cozyness of the summercottage. And I just stumple across this funny gadget til eg. iPhones  – POP Phone Handset fra Native Union. You can get it for EUR 40 at eg. casanovafurniture.

Reklamer

4 responses to “Vi er stukket af…..

  1. Nej hvor fedt! Jeg elsker også gamle telefoner – sådan rigtig ligesom Carrie i Sex and the city. Men jeg overvejer at købe en af de der til lige plotte i iPhonen. Det er da smart 😀 Tak for tippet.

  2. Velbekomme 😉 Tror også at sådan en kommer til at bo hos mig. Om ikke andet – som du skriver – at føle mig sådan lidt Carrie agtig 😉

  3. De er virkelig flotte…! Så mangler jeg bare lige en iPhone, men mon ikke jeg kan få min kæreste til at købe en – så kan jeg altid sidde og beundre ham, mens han taler i en retrofon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s