Inspiration – idyl i Umbrien

Ja, undskyld. Her kommer der lidt inspiration fra Italien igen. Jeg faldt over billederne i Berlingske i weekenden og måtte da lige lave et indlæg med de lækre billeder. Og nej det er vist ingen hemmelighed mere at jeg er VILD med Italien – Bella Italia!

Here’s a little inspiration from Italy again. I stumbled across some pictures in Berlingske over the weekend and had to make a post with theese wonderfull pictures. And no – it’s no secret that I LOVE Italy – Bella Italia!

4 responses to “Inspiration – idyl i Umbrien

  1. Det er næsten tortur på en kold og våd morgen i DK. SMUKKE billeder. Jeg savner straks Italien, som også er et af mit livs store kærligheder.

  2. Gud – opdager først nu, at det jo er Thomas og Lisbeth, som vi kender RIGTIG godt, da vi var stamgæster på deres restaurant Fiasco – og som også lagde rammerne om vores barnedåb i sin tid. Vi fulgte i årevis deres jagt på det rigtige sted – og det må man jo sige, at de har fået. Vi må vist planlægge en ferie, der går dér forbi

    • Gud hvor morsomt 😉 Uha – dem havde jeg da ikke noget imod at kende… Om ikke andet så for stedet og madens skyld “tisk tisk” 😉
      (for det var da en SKØN barnedåb med MEGET GOD MAD)

  3. Pingback: Månedens ud af hytten | Casalicious

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s