Dagens gevinst

 

Sikke en dag det har været. Var et smut forbi Holte loppemarked, dog uden det helt store rov. Men det var bare SÅ dejligt alligevel. Det betyder jo at sommeren er på vej!!!
Jeg ved ikke helt hvad det er med fedt sten og mig. Men jeg synes det er helt fantastisk at røre ved, så jeg fik erhvervet mig en lille flodhest i fedtsten – lille, tyk og grim – men sød og sjov alligevel. Og så fik jeg mig en vest i sølvræv – scoop! Så der var ikke så meget til hjemmet denne gang… Var der nogen af jer som kom afsted? Og fik I et godt udbytte?

What a day it’s been. Went by the flea market in Holte, but without the really big prey. But it was really nice anyway, because that means summer is on its way!
I don’t know what it is with soapstone and me. But I think it’s fantastic to touch, so I acquired a little hippopotamus in soapstone – little, thick and ugly – but sweet and fun nonetheless. And then I bought a west in silver fox – what a scoop! So not so much for my home this time… Did any of you go? And did you find somthing good?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s