Choko-kys

Vi havde gæster i lørdags og fik lyst til at kaste os ud i hjemmelavede flødeboller til cognac’en. Det kan VARMT anbefales, så mums det er ikke sidste gang vi gør det!!!
Og det bedste af det hele er at det overhovedet ikke er svært. Drop dog hvide flødeboller – det bliver noget værre klister klask, for den hvide chokolade bliver kun halvt så flydende som den mørke chokolade og er derfor svær at overtrække med (men de smagte fantastisk alligevel)
Opskriften kan I finde på Odense-Marcipan. Lad mig høre hvordan det går.

We had guests last Saturday and tried to make homemade snowballs for the brandy. It is highly recommendable, so it is not the last time we do it!
And best of all is that it is not difficult. However skip the white snowballs – it becomes a grease mess, because the white chocolate is only half as fluently as the dark chocolate and is therefore difficult to put on (but they tasted great anyway)
You can find the recipe at Odense-Marcipan. Let me know how it goes.

3 responses to “Choko-kys

  1. Nam! de smager godt ;o)

  2. Dem bliver jeg nød til, at prøve og lave… mums hvor ser de gode ud🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s