“Hø og Møj” – kært barn har mange navne…

Det er jo ikke helt skidt at H&M er hoppet med på bølgen om interiør, for på den måde har vi alle råd til at skifte lidt ud i de gamle puder i sofaen. Og i dag dumpede der så en reklame ind af døren fra dem om at Julie Verhoeven har lavet en ny linie. Sengetøj, puder og en lærredstaske.
Måske er det farverne som taler til mig i mangel på forår, men synes nu altså at det er ret så fint. Tasken vil være helt perfekt til at hænge på bagdøren med gamle reklamer og aviser, som min søde kæreste slæber ned hver dag. For hvem kan ikke blive irriteret over bunken af “regnskov” som ligger og flyder på gulvet. Gem al papiret i en pæn pose i stedet.

It’s quite good that H&M has started designing interieur. That way we can all afford to throw out the old pillows on the sofa. And today I received an advertisement from H&M about Julie Verhoeven creating a new line. Linens, pillows and a canvas bag.
Maybe it’s the colors that speak to me in the lack of spring, but I think it is quite nice. The bag will be perfect to hang on the back door with old advertisements and newspapers. Because who is not annoyed by the pile of “rainforest” lying around on the floor. Hide all the paper in a nice bag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s